Tuesday, September 9, 2014

4 Bulan...!!!!

Angin tak de ribut lagi le tak de Tetiba 4 bulan.... Hehe bukan apa pun.. Dah dekat 4 bulan blog ni tak berupdate update... Tuan tanah mood berblogger ke laut... Tu le pasalnya jadi cam tu... Tapi tu le kalau datang mood nak update blog.. Hambik ko sehari boleh ada 4 atau 5 post sehari boleh publish hihi... Tak pe insyaallah akan merajinkan jari jemari ni untuk menaip story morry lepas ni.... Cerita memang banyak tapi semua simpan dalam hati je.. Huhu



Hai Semua.... 
Saya pun dah nak masuk 8 bulan... 
^_^


7 comments:

  1. he3 slow2 menulis balik yer ;p

    da besar da baby...

    ReplyDelete
  2. dah besar dah~
    iras sgt dengan muka kakak dia kan~ :)

    ReplyDelete
  3. liya 4 bulan ..shaz ni bertahun dah x update blog ..hahaha buat malu je shaz ni ..liya pon lupe shaz da kot ..

    ReplyDelete