Tuesday, June 9, 2015

Love him... Love her...

Tak da diaorang sunyi sangat rasa rumah.. Ada diaorang hehe jadi tarzan ibu kat rumah :) ... Tapi itulah penghibur hati ibu daddy pun.. Bila anak-anak gembira ibu pun gembira juga... #Qhalif selalu buat hal sendiri tapi kekadang pandai menyakat kak long budak kecik tu hehe...  

Love u both from moon and back sayang...


3 comments:

  1. anak2 walaupun huru hara kan kita dengan karenah diorg itu la yg buat kita hepi kan

    ReplyDelete
  2. Dah biasa dengan persekitaran ada anak2, memang rasa sunyi bila diorang tak ada kan? Saya pun rasa tak best kalau anak2 tak ada.. serba tak kena walaupun masa anak2 bising bergaduh selalu rasa nk buat sesuatu, tp lalau anak dah xdi rumah nk buat kerja pun tak jadi

    ReplyDelete