Thursday, September 12, 2013

Wanted..... !!!!

Sebelum ni kan ada post pasal Qalesya pergi datingkan... Dalam ENTRY yang nie...  Hmm nak tau tak budak kecik ni Dating dengan siapa hehehe.... Sebelum ni dalam entry tu gambar dari belakang kan... So sekarang ni Ibu nak tunjukkan gambar empunya diri yang dating dengan Anak Manja Daddy tuuuu .... hehehe





Alaaaaa cam tak clear lak muka budak lelaki tue.... hehe kita cari yang clear sikit yer.... : )



Ok sudah jelas dah sekarang ...
Tengok yang sebelah kiri tu ... tu le dia budaknya... HAZIM 
Ni sebenarnya sepupu Qalesya.... Sebaya semuanya cuma beza bulan jer....
yang sorang lagi tu Faris ... tapi dia tak ikut time tu haha ^_~ 

22 comments:

  1. salam khamis
    singgah pagi disini
    apa khabar hari ini ?
    :)

    ReplyDelete
  2. alaaaaa... hensemnye Hazim tuh~
    boleh lah jadik calon menantu neh.
    ahaks~

    ReplyDelete
  3. Usia macam ni tak ada rasa apa selain nak bermain sama..
    Suka pulak kakak tengok mereka:)

    ReplyDelete
  4. amboi.. amboi biasalah sepupu2nikan memang akrab...

    ReplyDelete
  5. amboii.. kecik2 pandai berdetim ya... comel je sebaya gitu kan..

    ReplyDelete
  6. first photo tu qaleesya posing macam retis la..

    ReplyDelete
  7. amboi.. anak dara di apit teruna gitu...

    ReplyDelete
  8. HIHIHIHIHIHI .. DAH BESAR KANG MALU² .. KECIK X KISAH PUN PELUK MCM NI

    ReplyDelete
  9. ada majlis apa2 ke ni..semua pakai baju warna pink..huhu

    ReplyDelete
  10. Suka juga tgk anak2 konon berdetim..comel..
    tak de masalah langsung..

    ReplyDelete
  11. hehe..comelnya..hari tu nampak belakang jer..;)

    ReplyDelete
  12. kecik2 tak malu lgi main dgn sepupu lelaki..tggu la besar nti..membisu seribu bahasa

    ReplyDelete
  13. hihi... dah ade calon ye. same dgn asya n cousin dia.. sgt rapat.. hehe

    ReplyDelete
  14. Comey!!! Pandainya qalesya posing..

    ReplyDelete