Thursday, April 10, 2014

Buku untuk Kak Long

Dah lama ibu tak beli buku baru untuk Kak Long since ibu bersalin. Ahad lepas ibu & daddy pergi carboot sale kat kota damansara. Buat pertama kalinya pergi situ even rumah dekat je sebenarnya dengan tempat tu. daddy kan selalu kerja hari ahad bila masanya ibu nak pergikan kan. Takkan le nak bawa k.long dengan Qhalif je kan haha jenuh lak ibu nak layan korang berdua sorang-sorang hehe... carboot sale ni kat area uptown kota damansara tu. Yang mana tau kedai hp ustaz haaa kat situ le tempatnya.. banyak juga orang jual barang terpakai, barang antik dan macam-macam lagi. nanti liya buat post pasal tempat ni ye.sekarang nak share buku yang beli tu. Cam kat dalam gambar-gambar tu. 3 buah buku rm10. Hehe bagi liya sangat-sangat murah okey. Hard cover lagi dan tak ada cacat celanya. Still nampak baru okey. Jom layan gambar.

9 comments:

  1. hehehe.. kalau anak2 KA dari kecik hingga yg besar pntg jumpa buku semua nak dibeli . !

    ReplyDelete
  2. bestnya..share la kat mana tu.. menarik je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. NAnti liya up satu entry pasal tempat ni ye... ^_~

      Delete
  3. Zura pon mula beli buku untuk Anis.. tapi selalunye buku latihan lah. buku citer tuh sebulan sekali kot.. kalo buku latihan seminggu sekali belikan untuk dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu zura.. kena ajar mereka beli buku lak... Sekarang ni kita dah kena belikan buku lak utk mereka.. liya selalu cakap dengan Qalesya.. No More Mainan Please.. Mintalah buku sure Ibu Daddy belikan... ^_~

      Delete
  4. 3 RM10..murah dan berkualiti Nampak buku tu. Bagus sgt utk kids.

    ReplyDelete
  5. Wab..banyaknya hadiah utk kak long. Seronokla Qlesya.. carboot sale dekat rumah kami banyak jual baju n makanan. Buku agama ada skikit.buku kanak2 tak ada pula jual

    ReplyDelete