Friday, April 4, 2014

Jeng... Jeng..... Jeng...... ^_~

ALHAMDULILLAH berjumpa lagi kita di hari jumaat ke-14 pada tahun 2014 ...

Nak cerita panjang pun malas nak menaip .. So straight to the point je lah... Sebenarnya entry kali nak bercerita tentang Permata Hati kami yang ke2 .. tapi disebabkan ibu ni terasa BLUR lak nak start cerita dari mana entah... Hehehe tu le lama sangat tertangguh story tu yang jadi gini ...Tapi tak pe lah kita cerita sikit-sikit lah yer... Nak mula dari mana entah le hehe  ^_~

Awal January sebelum nie... Di saat Orang sibuk-sibuk hantar anak ke sekolah..aku ni pula tengah sibuk jua... hehe sibuk berkampung dekat hospital.. Tengah dup dap dup dap menanti masa nak bersalin... Hehe Setelah penantian selama 5 tahun... Akhirnya Qalesya dah dinaikkan pangkat menjadi KAK LONG...

Finally, Liya perkenalkan Permata Hati kami yang ke2...

NAMA : AHMAD QHALIF IRFAN
D.O.B : 04.01.2014
TEMPAT LAHIR : HOSPITAL SUNGAI BULOH 
BERAT : 2.90 KG 


Fresh From Oven..... 
Alhamdulillah 


Ni lah budak kecik yang selama ni ada dalam perut ibu...
Yang selalu main bola dan sangat sangat aktif..
Bila tengok gambar nie Sebiji muka Kak Long ... 










LATER ibu update cerita tentang kelahiran "Ahmad Qhalif Irfan" ni ye...







20 comments:

  1. tahniah yer, dapat baby boy yang comel lg, sepasang dah yer.. apapun jaga dir & anak2 yer

    ReplyDelete
  2. salam liya...lama dok tunggu berita kelahiran nie..tahniah comelnya qhaliff..kak long mesti seronok sangatkan dapat adik..:)

    ReplyDelete
  3. haah kan~
    sebijik cam muka kak long dia.
    hehehehe.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..
    tahniah.. seronoknye dpt baby baru..
    baby boy lak tu.. dpt sepasang ye.
    sedap namanya.. orgnya pun comel.. :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... dari cetak yg sama mestilah lebih kurang aje dgn Kak Longnya..
    Tunggulah tak lama akan berubah sikit-sikit walau iras tetap ada.

    ReplyDelete
  6. sebijon muka Qaleesya...
    huh..penantian penuh pengharapan. last dapat jugak akak tengok muka budak kecik yang suka kick kick peyot mummy dia ni yer..

    sytttt...malam ni akak turun KL.. ngeee

    ReplyDelete
  7. Tahniah Liya… geram tgk Qhaliff tu… mesti happy sgt kak Long dah dapat adik….
    kena sabar tunggu kisah kelahiran tu… jgn tak update pulak tau Liya :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, hadiah terindah buat Kak Long yg selama 5 tahun menanti kehadiran seorang adik....

    ReplyDelete
  9. Wah..comelnya baby baru ni....nama pun menarik dn semoga Qhaliff jadi anak yg soleh ya.. membesar dgn sihat

    ReplyDelete
  10. tahniah liya...ala la...comeinyaaa..sebiji muka mcm kak long dia...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..
    lama tk dtg blog liya
    tahniah liya
    bb boy yg comey
    ada nama sm ngn anak sy..Irfan..

    ReplyDelete
  12. rrambutnyer punyalah lebat. .syukur Alhamdulillah comel dan sempurna sifatnyer...

    ReplyDelete
  13. subhanallah..comelnya permata liya..smg mjadi anak soleh ya :)

    ReplyDelete
  14. Sebijik muka kakak. alhamdulillah...sepasang dah ☺

    ReplyDelete
  15. dah lama qhalif lahir rupanya..nmpk sgt punya lama tak dtg sini..hehe

    ReplyDelete
  16. baru nak ziarah sini..tgok si comel qalif..

    ReplyDelete
  17. Ohhh.... baru lepsd pantanglah yeh.....lega dah keluarkan Liya

    ReplyDelete