Thursday, October 23, 2014

Perpustakaan Shah Alam


Suka budak-budak ber2 ni kalau bawa mereka pergi library.. Baik yang besar mahupun si kecik tu dua-duanya kalau dibawa kesini seminit pun tak boleh diam.. Terserlah kegembiraan kat wajah mereka nie... Disebabkan rumah kami pun dekat je dengan library ni so memang pantang bila ada masa terluang mulalah Kak Long request ke sini.. Alaaa bukannya Kak Long baca buku sangat main je yang lebih... Ramai geng le katakan.. Dak kecik tu pun seronok dapat lepas.. Tempat luas le katakan.. Syok dia tawaf ..  Ibu memang sangat-sangatlah suggest kat mummy-mummy luar sana bawa anak ke sini.. Banyak faedahya.. Kalau tak nak baca buku ada ruangan TV.. Tandas, tempat solat cukup lengkap dan selesa.. memang servis pun TERBAEK.. 


Perpustakaan Raja Tun Uda Shah Alam, Seksyen 13, Shah Alam.
Nak tahu tentang Perpustakaan ni dengan lebih lanjut KLIK SINI ye..  










6 comments:

  1. Heee... adik dah besar dah baru auntie nampak. Mama dah tak rajin buat N3 macam kakak Qalesya dulu. Comellah awak:)

    ReplyDelete
  2. Tempat yang asyik dan tepat untuk anak-anak.

    ReplyDelete