Thursday, November 27, 2014

TRY & ERROR ..... !!!

Satu lagi projek jahit-jahit Ibu...  

Kali ni anak dara ni nak skirt kembang-kembang pula dah... Ibu tak pernah buat dan tak pandai nak buatlah anak oii... Pula tu dia request nak ala-ala FROZEN.. hehe FROZEN..!!! aduhai Kak Long sayang oii apa Kak Long ingat Ibu ni tau sangat ke... Setelah dipujuk rayu oleh si anak maka ibunya pun memenuhilah permintaannya itu... 

Maka terhasillah Skirt Kembang nie... 
Ala-ala frozen yang memang tak jadi frozenya.. Kita guna kain yang ada je kat rumah... 

Tapi yang pasti.... 
Jelas cahaya kegembiraan cukup terserlah .. 
Seronok bukan main ... 


Ok ... SIAP ...!!!! 

Taraaaaaaa.............


xoxo

The Best Way To Make Children good Is To Make Them HAPPY...  ^_^ 

8 comments:

  1. cantiknya liya.. best klu dah pandai menjahit ni.. nnt asyik nak buat macam2 je..

    ReplyDelete
  2. Cantik...pandai pas ni jimat klu dah pandai buat bj pulak...

    ReplyDelete
  3. mestilah happy dapat pakai skirt frozen made with love from ibu....
    pandai Liya menjahit :)

    ReplyDelete
  4. Wah.. rajinnya buat skirt kembang utk kak long.. menjadi nampaknya tu. Lain kali boleh jual pulak..

    ReplyDelete
  5. eh sekarang ni ramai yg sangat kreatif..saya suka tengok orang buat dress anak kecil pakai tudung aj tu..comel sesangat.awak ni pun kira kreatif la nih..terharu tengok

    ReplyDelete