Monday, May 25, 2015

Ahlan Bika ... ^_^

Lamanya tak jenguk blog nie. Bukan tak ada cerita, banyak sebenarnya cerita yang ada tapi tu le kemalasan menguasai diri untuk mengupdate blog nie. Bila lah nak istiqomah dalam berblog yer. Seolah-olah angin rajin menyapa sekejap-sekejap jer.. Tak pe lah kita update aja apa yang terlintas di hati je sekarang nie...

Bila di tanya mengenai kehidupan.. Pastinya anak-anak adalah perkara utama dalam fikiran. Alhamdulillah mereka membesar dengan penuh jayanya.. Membesar seperti budak-budak yang lain... Qhalif Irfan pun dah Setahun 4 bulan.. Kak Long Scha pun dah 6 tahun dah.. Sekarang ni masa berjalan begitu pantas.. Pejam celik pejam celik dah nak habis separuh tahun 2015 dah.. Banyak kenangan manis pahit masin semua adalah. Apa pun kehidupan tetap akan diteruskan.. yang pasti ALLAH swt sentiasa ada bersama kita.. ALWAYS ada ...





3 comments:

  1. sama la kite...masa terhad nak berblog..mencari masa utk istiqamah gak nih..hehehe

    ReplyDelete
  2. Cepatkan masa berlalu kan skrg ni...sekejap je tgk2 ank2 dh besar

    ReplyDelete