Wednesday, May 27, 2015

Apa nak dikata... :(

Buat baik biarlah berpada.. Bukan tak boleh nak tolong tapi please bukan hal yang macam nie... If anything happen not their problem but its your okey... Mereka boleh lepas tangan macam tu je..walhal mereka yang mulakan. Its your responsibility not them. So please lah berfikir dulu sebelum nak buat decision... Bukan nak mendoakan bad things happen but beringat sebelum kena itu perlu.. Dah banyak kali terkena buat baik tak pernah mereka nak hargai.. Tapi bila silap sikit or kata kita tak dapat nak menolong, masa tu macam-macam keluar... Ya Allah, kuatkan hati aku untuk menghadapi semuanya dengan hati yang terbuka..

1 comment:

  1. betul sangat tu...bersabarlah walauapapun yang mendatang

    ReplyDelete