Thursday, December 29, 2011

Qalesya Jadi Pomen .....

Nak story sikit pasal kejadian pagi tadi.....
As usually pagi-pagi lagi daddy dah siap-siap nak pergi kerja...
keluar-keluar rumah jer... tengok-tengok kereta daddy tayarnya pancit lak...
ate nampak gayenya kene lah tukar tayar tue kan...
aku pun heran napelah daddy tak tukar-tukar lagi...
tangok jam dah dekat kul 7 pagi dah nie...
daddy bagitau alat bukak tayar nie tak matching lah...
jiran sebelah rumah pun aku dengar ada datang gak tengok...
entah apa yang diaorg dok cakap aku pun tak tahu...
sebab i'm bizi buat kerja rumah pagi tue....
tanya daddy ... he said dia tak kerja hari ini....
so pun leh kata apa kan... ok lah.... dia kata nak pergi kedai tayar kejap lagi...
tetiba anak dara sorang tu bangun hehe....
aku bagitau kat dia daddy not working todaylah scha... dia leh senyum-senyum jer...
i told her cakap tayar kereta daddy pancit dik.....
tak sangka lak rupanya dia leh keluar n jadi pomen tuk this morning...
ngomel-ngomel mulut dia... ade je yang di cakapkannya...
geli hati nengoknya.... me...!!!! senyum je lah tengok gelagat dia...
makin hari makin bijak anak ibu ni....


ecehhh cehh anak ibu ni iyer2 je lah......
dengan tak mandinya .... -.-

muka Qalesya tak mandi pagi lagi nie....
ucukkkk lah anak ibu nie..... :P

ntah apa dia bebelkan ntahlah..... haha

apa sahajalah......

boleh ke tu scha.... cam tak boleh je....

still try her best..... yeeeeehaaaaa

akhirnya tak gak ok pun.....
but it's ok u make me smile all the day dengan gelagat scha nie lah...



2 comments:

  1. Dapatkan memori 50GB simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini dari Gombug.net - http://adf.ly/4O5uz ! Sebelum 31 Dec 2012

    ReplyDelete
  2. hehehehee...........
    senyum sorang2 tgk gelagat scha.
    iye2 je dia duduk cangkung tepi tayar tue.
    comel sgt.:)

    ReplyDelete