Monday, November 26, 2012

Kene NGORAT ...!!!!! ^_~

Qalesya kene ngorat..!!! Petang tu saja je bosan-bosan dok rumah ibu bawa le Qalesya pergi taman permainan.. Alaaaa bukannya jauh mana pun jalan kaki je pun.. Kat kawasan perumahan kami ni je pun kebetulan cuaca pun okeykan... Sekali budak-budak tak ramai macam selalu.. mungkin ramai yang balik kampung cuti sekolahkan.. Qalesya kalau lepas kat taman ibu tak risau sangat sebab dia ni cepat mesra dengan orang dan peramah.. kejap je dah dapat kawan.. Ibu duduk kat tepi tu perhatikan gelagat Qalesya main... Sekali ada sorang budak ni join Qalesya main gelongsor. Sebenarnya ibu tengok budak tu memang asyik tengok Qalesya main je.. sekali budak tu cam pergi dekat dengan Qalesya...Dari jauh ibu dengar je apa diaorang sembang... budak tu dok tanya kat Qalesya siapa nama... lagi satu ibu dengar budak tu bagitau nama dia.. dia kata nama dia ADAM...  pastu diaorang main macam dah kenal lama... hahaha geli hati nengoknya...






15 comments:

  1. amboi.. pandai benor dia berkawan ya.
    pics last tu sweet je nampak. mcm dorang memang dah lama kenal.

    ReplyDelete
  2. akak dah buat review

    http://qasehkuqalesya.blogspot.com/2012/10/pemenang-teka-teki-qalesya-winner-is.html

    ReplyDelete
  3. Hihi... cutelah kakak tengok mereka Liya. Mereka bersahabat jujur tak ada double meaning disebaliknya. Masih suci murni lagi:)

    ReplyDelete
  4. ahahahh budak² nie cepat jer buat kawan..

    ReplyDelete
  5. amboi...amboiii romantik nye gambo tuh!
    cepat laku anak dara u yer..

    ReplyDelete
  6. amboi... mata bertentang mata... :D

    ReplyDelete
  7. hehe..
    lucu tgk gelagat budak2 ni kan..siap kena ngorat...
    salam kenal, singgah follow sini :)

    ReplyDelete
  8. amboi amboi kecik2 dah kena ngorat ye =)

    ReplyDelete
  9. amboi2.. bercanda di taman permainan yer.. kecik2 lg dah pandai eh.. hehehehe

    bila tgk budak2 mcm ni rasa cute je tp kalau org dewasa buat mcm ni.. geli geliman.. ;)

    ReplyDelete