Wednesday, November 28, 2012

I-City Water Theme Park Shah Alam

PErgi masa Qalesya baby.. Sekarang nie macam-macam ada hehe

Dengar cerita I-City sekarang ni dah ada Theme Park.. Cam nak bawa Cik Qalesya pergi sana je.. Ialah budak kecik ni memang suka tempat begini.. Dia suka kalau tempat yang ada main-main air nie... Ada budak ofis ni kata dia baru pergi minggu lepas.. dengar cerita cam syok jer.. ni yang semangat berkobar-kobar nak bawa Qalesya pergi sana nie... Mesti budak ni excited nanti.. lagipun dah lama tak bawa dia pergi swimming... Selalu kami pergi kat WetWorld Shah Alam jer... Ni kalau kat I-City pun memang dekat je dengan rumah... Harga tiket masuk RM35.00/ adult . Budak rasanya 3thn ke bawah free lagi... hehehe Tapi siapa yang ada kad Mesra Petronas akan dapat diskaun 15% lagi.. macam ok kan... oK dah set ngan Daddy Qalesya nak pergi Sabtu nie...


Jom Sesiapa yang berdekatan kat sini.. JOm pergi sekali.. Lagi ramai lagi bagus...


4 comments:

  1. wah qalesya mesti happy kalu bawa dia g sana hehe

    ReplyDelete
  2. Masa jalan2 kat Shah Alam tu cuma lalu je.. Pergi shopping kat butik PH je..

    ReplyDelete
  3. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete