Monday, November 19, 2012

Such a beautiful moment... ^_~

Warming up sikit hehe ... Dah lama blog ni tak berusik... 
kesibukkan melanda diri... (alahaiii bz ngalahkan PM lak kuikuikui .. )

Aksi-aksi mereka ... suka sangat tengok gelagat diaorang nie... 
masa ni otw nak pergi beli kek besday untuk budak pakai baju sweater kuning tu..
Siapa lagi Qalesya lah... anak comel2 ibu nie... 
punyalah excited n happy sangat2 dak tue... 
suka tau ibu tengok gelagat Qalesya time nie... 
Dialah insan yang paling happy di dunia... lalalalla










pssst --- > sorry ye tak dan lagi nak singgah blog rakan-rakan blogger semua..insyaallah nanti ibu qalesya ni singgah satu-satu yer... miss u all....muahhhh  ^_~


13 comments:

  1. Aksi2 yang menggambarkan keceriaan. :)

    ReplyDelete
  2. amboi... aksi anak dan bapa ni. mesranya..

    ReplyDelete
  3. GA akak tu still boleh join. 12 malam ni baru tutup..

    ReplyDelete
  4. so sweet...

    eh, birthday Qalesya ker.?? Happy birthday Qalesya moga jadi anak yang solehah dan bijak selalu..

    ReplyDelete
  5. Kakak tengoak Qalesya sengih pun tahu betapa happy dia hari itu.

    ReplyDelete
  6. andu bah..cumil dua beranak ni buat mimik muka...follow sini...berminat dgn Pure marine collagen...pm MV(016-8040362)

    ReplyDelete
  7. alahai manjanyer dia ngan ayahnyer..
    best.. suka tengok...

    ReplyDelete
  8. amboii bergaya yg penuh ceria qalesya ni...hihihi
    ;D

    ReplyDelete
  9. Senyum lebaar..

    Gambar2 happy moment ni kalau kita tengok..kita pun rasa happy. :)

    ReplyDelete
  10. :) tersenyum jugak tgk Qalesya happy. Sucinya wajah anak kecil.

    ReplyDelete
  11. happy besday..sila dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete