Friday, August 2, 2013

Baru nak update.... HEhehehe

Lamanya tk update kat sini.... tak tahu le rasa macam nak menulis tu dah ke laut... ada gak singgah-singah blog-blog blogger yang lain cuma tak tinggalkan jejak je... Jadi silent reader je.... Hehehe jangan marah ye kengkawan.... Nak kata tak ada cerita nak cerita banyak sebenarnya tapi nak menaip tue tangan ni tak lembut nak menari-nari kat keyboard ni haaaa hehe... acaner tue... !!!!

Pejam celik pejam celik udah nak abis puasa dah ye... minggu depan dah nak raya... Cepat betullah masa berlalukan... Hahaha satu entry pasal iftar pun tak ada untuk tahun nie... Nasiblah yer.... Tak pe lah nanti ada masa Ibu Qalesya ni update ye... walaupun dah basi tapi ok lagi kot hehehe....

Liya tahu ada rupanya silent reader yang rajin membaca blog ni... Sebab sebelum-sebelum nie apa yang aku tahu aku tak pernah pun update cerita-cerita aku kat FB... Cerita sedih ke gembira ke apa ke.. setahu aku kat Blog ni je lah... Tu pun blogs aku ni tak ade pun aku link kan ke FB atau kat mana-mana sosial network lain... Facebook pun memang jarang-jarang sangat buka.. Kengkawan yg ada blog cam aku je yang tahu kewujudan blog nie.. yang lain setahu aku tak ada lak diaorg tahu... Nampak sangat ko benci tapi ko mengikuti perkembangan aku hehe... Di ingatkan pada silent reader tu tak yah lah nak dok tak puas hati or menyampah ...Ini blog aku.. aku bebas nk cerita apa sahaja yang aku nak cerita... Blog ni pasal aku sekeluarga tak ada kene mengena dengan kamu ye.... Blog ni pun aku dedicatekan untuk anakanda tercinta... So Ikut suka hati aku le nak tulis apa pun... Kalau tak suka apa yang aku tulis tekan je pangkah tu... tak ada paksaan pun.... So tak payah le ko nak canang-canangkan kat orang lain or nak mennyampah apa yang aku tulis kat sini... Hehehe apa pun aku doakan moga ko bahgia ye...

7 comments:

  1. HAIPPPP xmo marah ibu.. biarkan je kat silent reader tu.. buat x tahu jer,... mmg dia jeles tu gamaknya.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Lamanya menyepi ☺☺

    Salam aidilfitri buat Lya & family.

    ReplyDelete
  3. ok la tu liya... tu maknanya ko lebih hebat dari dia. tu yang dia dok skodeng je jadi stalker =)

    yang penting kita bahagia.

    ReplyDelete