Tuesday, August 20, 2013

Raya LAgi.... ^_~

Salam 13 Syawal Semua  ....
Wahhh sekejap je dah 13 syawal ye dak.... Maka dengan ini baru 2 hari le Ibu Qalesya nie bekerja semula.. setelah bercuti sakan hehehe..... Suka tengok gambar-gambar family raya  kawan-kawan semua yang di Facebook, Instagram, Blog etc... Comel dan sweet-sweet belaka gambar korang.... Masing-masing dengan tema warna masing-masing.... Cantikkkk.... !!!! penuh dengan warna warni ... :-)

Patutnya ingat nak upload juga le gambar raya hari tu...Tapi tu lah.. lupa lak nak bawa kamera tadi hehe... Dah siap pegang dah cuma tak tercapai je hasrat nk bawa masuk dalam kereta... Hahaha cam ne tue... So besok je lah kita upload ye... Tapi tak pe kita layan gambar kat bawah nie... Hehe ambik gambar dari kamera Pak Ngah Wan Qalesya... ^_~



Ni gambar di hari raya pertama kat kampung Opah Qalesya... belakang tu rumah arwah tok... 
Ni baru sikit je yg berkumpul ramai lagi yang tak de.... 
Tapi apa pun memang meriah.... 
^_~

24 comments:

  1. Meriah dan ceria gambo ramai2 gini...

    ReplyDelete
  2. wah.. ramai gak tu..

    p/s: bila nk dtg beraya umah? hehehe

    ReplyDelete
  3. mmg meriah raya kalau semua berkumpul bersama kan !

    ReplyDelete
  4. salam syawal...
    seronokkan bila dpt berkumpul ramai2 ni...

    ReplyDelete
  5. seronok tengok citer/gambar raya rakan2....
    bila tengok rumah tu teringat rumah opah kat kg..tinggal macam tu saja...

    meriahnya raya...

    salam aidilfitri...

    ReplyDelete
  6. kita dtg beraya ni.. ada kuih lagi tak? hehe..

    salam aidilfitri.. ;)

    ReplyDelete
  7. sekejap jer masa berlalu..
    seronok berkumpul ramai2 dan bergambar kenangan. meriahnya hari raya :)

    selamat hari raya Liya ^_^

    ReplyDelete
  8. Liya pon cantek jugak sedondon oren dgn Qalesya.. suami skali yer.. tapi duk jauh sangat.

    zura pon haini baru dapat gambar raya dari adik..:)

    ReplyDelete
  9. Meriah nampaknya tu..itu pun dah ramai... Semiga raya tahun depan lebih meriah

    ReplyDelete
  10. Rumah belakang tu menarik betul Liya. Kakak teringat dulu rumah atok kakak pun macam ini. Bawah rumah boleh buat ampai. Kalau nak main pondok-pondok pun boleh..

    ReplyDelete
  11. wowei... best nyer dapat bergambar ramai ramai ni...

    tengok tingkap rumah tu, teringat rumah K.T dulu. cenggitu la tingkapnya..

    ReplyDelete
  12. wahh meriahnye... sporting la dorang nk bergmbr sama2.. ;)

    ReplyDelete
  13. waa..keluarga besar...
    mesti meriah ni..

    suka rmh kampung camni..cantik

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya Liya...
    maaf kalau ada salah silap :)
    wah, sronok dapat bergambar ramai2 mcm tu... terserlah kemeriahan syawal :)

    ReplyDelete
  15. selamat hr raya.
    ramainye!!!!
    seronok kumpul ramai2 ni kan?

    ReplyDelete
  16. ramainya umat..nmpk gt meriah..sy suka sgt background rumah kmpg camni tau..

    ReplyDelete