Thursday, August 9, 2012

Dok pikir dari tadi tapi IDEA tak keluar.. So tak ada Tajuklah

Qalesya tak sah kalau pergi Tasik Shah ALam tak main bende nie.. 
Dari dulu sampai sekarang... suka dia gayut kat bende nie... 
Bila tengok muka dia bermain, hati ibu rasa puas... 
Bukan apa sebab ibu tau Qalesya sangat happy masa ni..
Ibu Sayang Qalesya .. Sangat-sangat Sayang k.. 

Seperti biasa Daddy lah yang jadi mangsa untuk dukung Qalesya...
Ibu tak larat... Sebab Qalesya berat... ^_~
                            


11 comments:

  1. ayahla yg penant kena tampung... hehehe comel2.. bagus ni tuk tumbesaran.. hehehe

    ReplyDelete
  2. ha.. lepas ni mesti qaleesya tinggi. kat aorang kalau bergayut cenggini boleh tinggi..

    hehehe.. biasalah yang jadi daddy selalu jadi mangsa si kecil. samala kita

    ReplyDelete
  3. comelnya dia bergayut ha... hehehehehehe.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. Comel. Suka qalesya dpt main benda tu yer.

    ReplyDelete
  5. comelnya dia..
    selalunya begitulah kalau bab dukung2 ni mmg tugas ayah kan..hehe akk pun camtu tak larat nak dukung harraz tu heh

    ReplyDelete
  6. panjang tajuk die..hehehe
    budak2 mmg heaven la kalo dpt main menan cenggini..hehe

    ReplyDelete
  7. kids dpt gi playground mmg hepi sakan dah...
    tapi bila kita tgk anak2 hepi mmg kita pun sronoks kan :D

    ReplyDelete
  8. kata org, kalau suka gayut2 gini, nnt tinggi lampai...

    ReplyDelete
  9. wah qalesya suka main permainan mcm tu...comel jer dia

    ReplyDelete