Thursday, August 2, 2012

Wallet untuk DIJUAL... NEW tau =P

Ada sesiapa nak beli tak wallet nie... 
Beli semalam kat SOGO... 
Rambang mata di buatnya.. 
Wallet ni Brand SWISS POLO.. NEW lagi tau 
Beli semalam dengan harga RM84.50 harga asal RM169.00
Leh tengok picture kat bawah yer... 
Lupa lak rupanya ibu ada satu lagi wallet Carlo Rino Yang tak pakai.. 
So En Zauji bising buat apa banyak2... 
Hihi so nak LET GO lah kalau ada yang berkenan nak beli.. 
Harga ibu leh lah kasi kurang sikit lagi dari harga yang ibu beli semalam...
POSTAGE FREE yer... ibu tanggung ke mana sahaja destinasinya hehe 
Kalau ada sesiapa yg berminat leh PM / sms/ wassup / viber
012-2719533 ... tq all ^_~ 








16 comments:

  1. Replies
    1. terlupa ada satu lg wallet yang belum pernah pakai lagi kt rumah.. so en suami bising sbb beli lg semalam.. so nak let go je yg beli semlam tue..

      Delete
  2. ala..sayangnya nak jual.. baru je beli kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak let go yg beli yg lepas ni mmg le new tp dh lama.. so let go yg baru beli semalam je lah..baru resit pun ada.. ^_~

      Delete
  3. la nape nak let go?
    salam perkenalan follow u back

    ReplyDelete
  4. salam kenal juge.. ahakss.. hehehhe...

    ReplyDelete
  5. cantik tapi i baru jer dpt hadiah wallet last month....
    insyaAllah ada yg berkenan nanti tu...

    ReplyDelete
  6. Cantik tapi kakak nie jenis kalau membeli mesti nak pegang sebelum bayar...

    ReplyDelete
  7. saya dah lama rasanya tak pakai wallet..asyik pakai beg yang dah siap ada partition macam wallet je..

    ReplyDelete