Thursday, August 2, 2012

Habis Jahanam... !!! Aduhaiiii

Aduhaii ANAK... !!! 
Tak tahu le ni protes ke apalah Qalesya nie... 
Semalam pergi SOGO & Jalan TAR .. hiihi membeli belah untuk raya.. 
Pergi dengan 2 orang membe lagi... Shida & Siti hihi
Rasa cam jadi anak dara kembali.. sebab en Zauji dengan Anak tinggai... 
Saje je gatai ikut diaorang... hihi
Tapi tak ada beli apa sangat pun sangat.. 
Nak carikan baju kasut untuk Qalesya je... 
Adalah juga membeli serba sedikit... 
Qalesya tinggal dengan Daddy.. 
Malas nak bawa sebab kesian kat dia nanti... 
Rupanya kat rumah ni lah kerjanya... 
Habis eye shadow ibu dia kerjakan... 
Bukan tu saja rumah dah macam tongkang nak pecah.... 
Patutlah masa balik ibu nak masuk rumah dia pergi tutup pintu bilik dia... 
Rupanya ada buat salahhhh.... 
Aduiii Qalesya... Tak Maulah buat cam ni lagi... 

Memang dah leh guna langsung dah nie... 

Hancussss... !!!!! =(

12 comments:

  1. ni balas dendam x dpt ikot ke apa ni he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gamaknya tu le kot... sbb tak dpt ikut suka2 dia jer...

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. mak ai.. punah semua. sebijik mcm Aleesya. semua nak explore

    ReplyDelete
  3. alahai..hancur leburrr..
    Qalesya nak mekap jgak tu haha..
    sabar yekk ibu..xmo mrh2 bulan puasa nie hehe

    ReplyDelete
  4. marah kat ibu la tu xbawa dia sama haha

    ReplyDelete
  5. huhuhu...anak2 memang suka explore benda kan

    ReplyDelete
  6. hehehe sabar ye ibu.. seb baik ummi xde semua ni make up ni.. hehehe

    ReplyDelete
  7. tu la tinggal die lagi.. len kali bawak je.. hehhe.. sabo ye kak liya.. =D

    ReplyDelete
  8. Alahai.. sabar yer, qalesya pun nk makeup tu...

    ReplyDelete
  9. Qalesya.. ida suka nama tu.. Satu hari nnti ada rezeki anak, ida nak namakan tu .. hehe~


    *Follow u back dear! =)*

    ReplyDelete
  10. Qalesya said : Yg ni dah rosak nanti ibu beli la yg baru ek, hehe..

    ReplyDelete