Wednesday, October 3, 2012

4 TAHUN... !!! ::: Syukur ALHAMDULILLAH :::

Pejam celik pejam celik hari ni hari annivesary kami yang ke-4..
Walaupun berbagai dugaan & cabaran yang melanda dalam alam rumahtangga kami ..
 alhamdulillah kami dapat kami control lagi...
Iye lah mana ada rumahtangga yang tak pernah di timpa badai atau masalahkan...
Alhamdulillah syukur jodoh kami masih berpanjangan ... kami harapkan Semoga jodoh ini berkekalan hingga ke jannah...

Semalam dan pagi tadi cakap kat Qalesya .. hehehe dia senyum je.. mungkin dia mengerti mungkin juga tak.. tapi yang paling geli hati dia cakap.. "Adik tak ada ke ibu" hehe ibu dengan daddy boleh senyum je.. n then daddy terangkan kat dia apa itu anniversary baru dia angguk faham... ^_~

...... K+A+M+I ..... 

Tarikh hari ni  3.10 .. 4tahun dulu..
Kami sah bergelar SUAMI ISTERI ... ^
_~

Will u marry me.. !!! 

Kenangan Terindah dalam hidup kami...
^_~
 The way you love me, the way you come in my life, I wish the journey should never be end till I die. Thanks for making the day special in my life. Happy Anniversary. 


24 comments:

  1. wah..alhamdulillah..tahniah
    moga kekal bahagia bersama hingga ke syurga..amin =)

    ReplyDelete
  2. happy Anniversary for both of u.. semoga kebahagiaan menjadi milik keluarga korang... dan berkekalan sampai ke syurga.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...

    selamat ulangthn perkahwinan buat kalian bdua...

    ReplyDelete
  4. tahniah...senyum sampai langit..bahagia sampai syurga..

    ReplyDelete
  5. Tahniah.. berjaya layari gerbang perkahwinan dengan penuh cabaran dan digaan. Akak doakan kalian sentiasa bahagia & sweet selalu.

    ReplyDelete
  6. Liya . a ah memang sebelum ni tak pernah cash out pun. Peram jer.

    tapi ada gak org ckp kalau selalu cash out akan dapat banyak BE. ni le akak nak try tengok.

    ReplyDelete
  7. syukur Alhamdulillah.selamat ulang tahun perkahwenan..semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  8. kite kawen tahun yg same laa..sy bulan 12 ni genap 4 thn :)

    epy 4th anniversary yer..moga kekal dan bgia sampai syurga..insyAllah

    ReplyDelete
  9. Happy anniversary..
    tahniah, semoga bahagia selamanya..
    suka tengok pic tu, so romantic ^_^

    ReplyDelete
  10. tahniah, moga kekal bahagia hingga ke syurga ye

    ReplyDelete
  11. Happy 4th anniversary to bpth of you. Smoga kekal bahagia selamanya.

    ReplyDelete
  12. tahniah, congrat telah empat tahun lamanya mengarungi bahtera bahagia. semoga rukun dan bahagia always

    ReplyDelete
  13. Alahai lambat pulak kakak jumpa N3 ini. Happay anniversary Liya. Moga pelayaran terus lancar tanpa ombak dan badai melanda..

    ReplyDelete
  14. Hrp blm lewat..wish u all Happy Anniversary!
    Syukur atas nikmat Allah ini. Bahagia..kita yg mencorakkan. Moga bahagia dunia akhirat. :-)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah :) Selamat ulangtahun perkahwinan :)

    ReplyDelete
  16. Happy anniversary Liya. 4 tahun itu satu perkembangan yang bagus. Semoga 4 tahun itu akan bertahan sehingga lebih daripada 40 tahun lagi. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  17. selamat ulangtahun perkahwinan..
    semoga berkekalan hingga akir hayat...

    ReplyDelete
  18. hepy 4th annivesary...
    semoga ikatan perkahwinan yg dibina berkekalan hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  19. happy anniversary sis!
    moga bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  20. happy anniversary sis..bahagia till jannah..btw..dah follow u =)

    ReplyDelete