Wednesday, October 17, 2012

Pemenang TEKA TEKI QALESYA :: The WINNER is.... ^_~ ::

Seperti yang dijanjikan .. Qalesya nak umumkan pemenang bagi segmen TEKA TEKI QALESYA minggu lepas... nampak gayenya ada pemenang yang berjaya teka dengan tepat & paling cepat hehe.... tapi disebabkan kat syarat-syarat tak ada kata tak boleh teka 2x dalam masa yg sama.. so Ibu decide ambik 2 orang pemenanglah...

JAWAPANNYA : ARNAB 


Qalesya beli soft toy ni kat IKEA... leh search kat ikea hehe




So pada pemenang yang dah di highlight kat atas tu bolehlah bagi detail alamat & Hp no yer... Minggu depan Qalesya pos hadiahnya...

TAHNIAHHHH pada yang menang... dan TERIMA KASIH pada mereka yang sudi join segmen nie yer.. Insyaallah kalau ada rezeki lebih Qalesya buat lagi yer... ^_~



14 comments:

  1. tahniah pada pemenang....

    alahai comeinya si arnab bersama tuannya :)

    ReplyDelete
  2. lor.. tak sangka ye.

    alamat.
    siti fatimah binti ibrahim
    Ni 1 solok sungai pinang 4
    sungai pinang
    11600 penang

    0125642576

    ReplyDelete
  3. hehehe.. syukur~ ade rezeki jugak menang teka teki..

    terima kasih Qalesya dan ibu Qalesya..:)
    ini detail zura..

    Noor Azura Binti Usof
    No 53, Jalan Tajak 19/4,
    Seksyen 19,
    40000 Shah Alam,
    Selangor Darul Ehsan.
    H/P:017-2733227

    Terima Kasih sekali lagi..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah...

    kita jwb arnab gak..tp lmbt..hehe

    ReplyDelete
  5. wah.. syokla siapa yg menang tu dpt hadiah... Queen tak take part pun... :)

    ReplyDelete