Tuesday, October 9, 2012

Tumpang sekaki.... :: Lepas GIAN :: ^_~

Dah lama Qalesya ajak pergi swimming... 
tapi tulah daddy kerja .. jadinya memang tak da masa langsunglah nak bawa.. 
Ahad hari tu dah janji nak bawa pergi swimming...
tapi sebelum tu ibu cakap kat qalesya  nnti petang ibu & daddy bawa adik pergi yer... 
tapi kene tunggu daddy balik work dulu.. nanti ibu suruh daddy balik kerja awal yer... 
Qalesya macam ok ... tapi tu lah ibu kesian tengoknya.. 
dah banyak kali dia ajak tak pergi.... 
pagi ahad tu nak keluar beli roti canai tengok anak-anak jiran sebelah rumah ni dok swimming .. 
hahahaha bila nampak qalesya dipelawanya budak tue... 
terus excited nak join.. masuk umah siap ambik swimming suit dia... 
hahaha join le sekali... ^_~






15 comments:

  1. hehe..hantu air gak qalesya ni cam abg ammar..pantang ajak mandi buang abes sume baju die..suka sungguh ke air..keke

    ReplyDelete
  2. ibu qalesya kena beli pool ni la...

    kasi qalesya swimming..sekali ibu leh join..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kat rumah tu... tp tu lah kalau sorang2 mandi tk best.. ramai2 baru syok.. ^_~

      Delete
  3. bestnye jadi kanak kanak. boleh main mandi manda cam tu.
    nak join sekali boleh? hehehe

    ReplyDelete
  4. Jadi la.. Kolam depan rumah pun depan rumah la. Janji bleh mandi kolam. Seronok je anak2 ni kan? Nak mandi di khalayak ramai pun takde masalah.

    ReplyDelete
  5. bagus pula kolam macam ni.. kolam Haiqal pulak kalau nak guna kena pump.. memang penat juga la.. lepas guna terpaksa kempiskan lagi.. banyak keja.. kat mana beli ye? kat labuan ni tak jumpa la

    ReplyDelete
  6. sonoknye~ kena plak ade geng mandi.. lagi suka~

    ReplyDelete