Monday, October 15, 2012

TESTING.. TESTING... :: Chiffon 3 Layer ::

Salam Isnin Semua.... 
Hari ni Ibu Qalesya nak cerita sikit pasal tudung-tudung kat bawah nie.. 
Ada ke sesiapa yang berkenan nak beli .. meh..meh... 
Murah dari harga pasaran ... Promotion price nie... 
Al maklumlah baru nak berjinak-jinak dengan dunia perniagaan nie... 
Ada banyak lagi koleksi warna tudung ni ... Boleh KLIK SINI yer...  FB LIYA QALESYA ...
Tudung chiffon 3 layer yang sangat cantik... Seriusly memang berbaloi beli sebabnya sebelum decide nak jual tudung ni.. memang dah beli dan pakai... tailor dia memang tailor butik... Kainnya jenis chiffon lembut, Terletak je kalau pakai.. Tak caye boleh try beli satu ... Insyaallah puas hati punya... 
Ibu tak pandai nak promote.. hehe meh tolong promotekan.. 

HARGA PROMOTION = RM45 SEHELAI.... 
BOLEH BOOKING DULU BAYAR GAJI NANTI PUN TAK APA... ^_~







material chiffon vietnam yang sangat lembut..
Size M - tudung ni Ibu Qalesya pakai memang tutup dada.. (boleh gak kalau  nak request size) ^_~







Sebarang pertanyaan bolehlah CALL / SMS  liya yer.. 
012-2719533 

18 comments:

  1. dear... cuba u tngkap gambar yang orang pakai... so boleh la kita bajet2 labuh mana tudung tu... sbb takut da beli sengkat pula.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..ok... nnti liya snap yer... budak baru belajar banyak yg kene belayar bab2 meniaga nie... ^_~

      Delete
  2. oh bole join ke? nak try juga jual tudung.. sebab dulu penah gak jual2 tudung bawal.. memang laku ar.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. wah.. murahnyer... dah terbekenan ni... :)
    kalo Queen nk beli kita jumpa jela yer... kehkehkeh.. bkn jauh sgt pun kan?

    p/s: dah add kat facebook... sila accept yer

    ReplyDelete
  4. Kakak belum pandai lagi pakai macam ini Liya. Cantik memang cantik tapi kena kakak macam malulah pulak. Kakak suka yg besar dan labuh..

    ReplyDelete
  5. Liya :: saya dah add awak kat YM..
    madamriena@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Cantiklah. Nak booking yg no. 6 tu.

    FB dah kena blocked lah. Nnt after office hour saya add yer.

    ReplyDelete
  7. cheqna memang x leh pakai 2 layer ke 3 layer ke....x sesuai =)

    ReplyDelete
  8. wahh..cantik2..tp sy x pakai tudung camni..tudung bawal jek..sbb naik motor g keje,pakai elmet..huhu

    gud luck dear!

    ReplyDelete
  9. Cantiknya tudung.....tapi saya tak berapa nak sesuai pakai tudung jenis camni...salam kenal dan follow

    ReplyDelete
  10. berlayer2 ni xpnh pakai..mcm tingin nk pakai tp tataw sesuai ker x ngan muka wani hiks

    ReplyDelete
  11. berminat tudung chiffon 3 layer quality setanding fareeda boleh singgah di page sAYA http://www.facebook.com/pages/MamaS-biz/499862273391872?ref=hl
    atau diblogshop sya http://belognik.blogspot.com/..
    tq..

    ReplyDelete