Wednesday, June 12, 2013

Rindunya Masa nie.. ^_~



Dah tak tahu nak update apa entah.. So kita tepek gambar anak je lah... Hehehe dah up satu entry kan... Tapi seriously memang rindu sangat moment nie... Suka tengok Qalesya tidur... Tenang hati ibu.... Ibu sayang KAK LONG ... ^_~

17 comments:

  1. iskkkk rindu gak kat anak dara kat taska...

    ReplyDelete
  2. tak lama lagi akan menikmati saat ni semula

    ReplyDelete
  3. aduyai.. dah jadi kak Long.

    sape tak rindu bila time anak kecik masih baby tu. nampak bersih berseri je...

    Mcm akak ni ha.. bila ALeesya dahnakal nakal, siap pandai cubit cubit bagai. teringat le sangat. kalau masa dia kecik dulu suka benor nak kaco kaco. cubit cubit pipi dia.

    bila dia dah besar leh cubit kita balik. baru tau, betapa tak selesanya bila org dok cubit cubit kan. hahaha

    ReplyDelete
  4. masa baby tidur la paling suka tengok kan..comel je

    ReplyDelete
  5. Takper tunggulah saatnya..nanti leh tgk adik aleesya lak tido..hehe

    ReplyDelete
  6. alololo comelnya qalesya.. 5 month masih pakai sarung tgn yer...

    ReplyDelete
  7. sama la kiter, bila anak dh beso nih rindu pulak masa dia kecik dulukan.. ;)

    ReplyDelete
  8. el pun suka tgk anak2 tido..kdg2 cium smpi diorg rs rimas hahaha
    n suka amek pic time diorg tido...ms tu mmg sebak je tgk diorg dah mkin besar..huhuhu

    ReplyDelete
  9. comelnya!!!
    sejuk ati tgk anak tdo kan..

    ReplyDelete
  10. mama mst trigin bb lagi tuh..qalesya dah besaw leh la tambah lg,..hehee

    ReplyDelete
  11. Tak sangkakan Liya sekarang kak long dah besar...

    ReplyDelete
  12. mmg sgt suka tgok pic anak2 bila tido..sayu je rasa hati..mereka sgt comel!

    ReplyDelete
  13. besnt nye tengok baby tido...kalau lah cik ade baby mcm ne kan bestttt

    ReplyDelete