Monday, June 10, 2013

Tak tahu nak tulis tajuk apa ntah... :)



Sebenarnya ada sebab kenapa sejak 2 menjak mood nak berblog ni kelaut... Hehe patutnya entry ni hari jumaat lepas lagi nak publish tapi disebabkan faktor kesihatan kita postpone hari nie yer...


Alhamdulillah akhirnya Qalesya akan jadi kakak tak lama lagi... Tapi tahun depan le baru dia dapat tittle tue... Dialah yang paling excited bila dapat tahu ada baby dalam perut ibu... Hari-hari nak kiss baby... sembang-sembang dengan baby ... ada talent jadi kakak yang sangat-sangat penyayang nie... :)


Tapi tu lah dugaan mengandung kali ini memang lebih teruk dari masa Qalesya sebelum nie.. Apa pun moga ibu kuat dan baby dalam ni pun sehat ye... ^_~

26 comments:

  1. Alhamdulillah..dah agak daa..congratulations & welcome to the club..hehehe..
    Awal2 gitulah..semoga semuanya brjalan dgn lancar..inshaallah..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Liya..semoga tabah menghadapi alahan.

    ReplyDelete
  3. Berita baik ni! Tahniah!
    Rehatkn diri demi kandungan tersayang..

    ReplyDelete
  4. YEAHHHHH.. Qalesya nk jd kakak yer.. tahniah ibu.. hehehe take care ye lia..

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Jaga pemakanan, jaga kesihatan dan jaga kandungan. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Liya. Kakak suka dengar berita macam ini. Moga terus diberi kesihatan terbaik hingga melahirkan...

    ReplyDelete
  7. tahniah... memang betul mood nak berblog dah kelaut sejak pregnant ni. samalah ye..hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah Liya.... baguslah tak jeles eh.... anak OKje dulu perempuan no 2 tak suka beradik!..

    ReplyDelete
  9. qalesyia dah besar..elok sgt le tu..ada juga kawan..

    ReplyDelete
  10. wowoweee... tahniah. sangat sangat excited akak tau. suka benar kalau dengar orang peknen ni..

    yeay.. qalesya bakal jadi kakak.

    ReplyDelete
  11. Tahniah Liya..
    Wah.. da agak da berita baik yg nk dikongsikan tu..
    :) seronoknya qalesya nk dpt adik ye.

    ReplyDelete
  12. tahniah...
    qalesya mesti happy nak jadik kakak yer...

    ReplyDelete
  13. tahniah.. tahniah.. tahniah... moga dipermudahkan semuanyer..
    Qalesya nanti jadi kakak yang baik ni...

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah...tahniah sis...
    jaga diri tau...

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah tahniah...seronok la qalesya nak jadi kakak ye.
    take care tau..

    ReplyDelete
  16. TAHNIAH YER...
    EH2.. HEADER BARU EH...

    ReplyDelete
  17. Tahniah liya..
    zura tumpang happy jugak~

    take care k~

    ReplyDelete
  18. tahniahhhh..syoknye nk dpt bb
    jaga diri ea

    ReplyDelete
  19. Dah agak dah. Alhamdulillah. Tahniah Liya. Selamat menempuh 40 minggu nan indah ☺☺. Take care.

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah..Tahniah dear....suke lah qalesya nak dapat adik baruuu...

    ReplyDelete