Sunday, February 3, 2013

Budak baik jatuh longkang..

Tak perasan masa dia jatuh longkang dagu dia lebam.. Longkang tu bukan besar or dalam pun.. Tu le ibu dah cakap jangan main kat situ.. Jalan elok-elok.. Nasib baik tak teruk. Qalesya pas ni jgn buat macam tu lagi tau..




Ibu nak snap gambar dagu dia yang lebam tapi dia pulak yang over excited.. dagu tak nampak gigi dia je yang menyerlah... Hehehe Qalesya.. Qalesya....

15 comments:

  1. Budak2 kalo x jatuh mmg x sah.. anak sy siap bgaduh ngan anak pengasuh.. lg ler pning pale tgok..

    ReplyDelete
  2. aoololo.. ciannya dier. tu la kan.. anak kecik ni kalau jatuh sikit dah luka...

    ReplyDelete
  3. kesiannnyer dia.. budak baik memang gitukan.. anak pintar ....

    ReplyDelete
  4. siannya qalesha..semoga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  5. buila sebut pasal jatuh longkang ni QUeen pun ad apengalaman sendiri tau.. jatuh longkang sampai berjahit dagu ku ini... Kisah 11 tahun yg lalu... adeh.. masih segar diingatan tau

    ReplyDelete
  6. alahaiii.. nasib baik x luka banyak.. hati2 yer len kali..:)

    ReplyDelete
  7. Anak saya yg sulung pun hingga sekarang ada parut kat dagu, tapi sebab trhantuk kat tangga

    ReplyDelete
  8. siannya dia jatuh.. qalesya kuat.. xnangis kan..

    ReplyDelete