Tuesday, March 26, 2013

Daddy Surrender Dah... ^_~


Hehe nak tergelak Liya tengok gelagat Daddy Qalesya ni lah... Al Kisahnya weekend hari tu kami pergi holiday (2D1N) ke Melaka & Legoland.. As per request oleh si kecik tu ler katanya "Adeq nak pergi Legoland"  Hahaha dah tiap-tiap hari dok cakap nak pergi legoland nak pergi legoland.. Tu yang ikutkanlah kebetulan ada free voucher untuk kanak-kanak dan ada diskaun voucher untuk tiket dewasa.. Valit pula sampai the end of this month jer.. Itu yang layankan aja... ^_~ 


Ok ..!! Qalesya as usual punyalah seronok sampaikan kami yang tengoknya letih dia still relaks jer.. Sibuk nak try main itu ini... Akhirnya sampai kat sini (entah apa namanye entah lupa lak.. macam playground juga le) .. Asalnya Daddy yang monitor Qalesya (risau nak lepaskan dia main sorang-sorang event tempat ni berpagar tp ramai dengan orang)... At last Daddy kata dia dah tak larat dah nak monitor dah  "letih" so it's my turn le pula yang kena monitor ini budak kecik .... Hahahaha  


Badan still rasa letih lagi nie...Nak ambik cuti lagi semalam masing-masing tengah banyak kerja kat tempat kerja.. Hehe biasalahkan bila "Monday" datang ramai yang kurang energy & mood untuk bekerja hehe.. Macam tu juga dengan kami..So Malam tadi Daddy & Qalesya tidur awal sangat.. Dalam 9.30malam 2 beranak tu dah tidur.. Ibu lak dok sibuk mengemas barang & mendobi baju yang berlambak-lambak tue... Biasalah bila balik dari holiday nie badan memang letihkan .. Need some space actually untuk berehat... 

Full Entry Will Update Later .. Warming Up Dulu Dengan Entry Yang Ini .. Wokehhh .. :-) 

11 comments:

  1. hahaha.. sampai surrender si dady tu ye. hambik...si kecil ok jer kan

    ReplyDelete
  2. lepas berholiday...
    part dobi lah paling malas...

    ReplyDelete
  3. memang luaskan legoland tuh.. memang patut la penat.. hehehe

    ReplyDelete
  4. cuti skolah ni pun plan nak bawak anak2 jalan2 melaka je. xtau nak jalan mana. nak bawak gi legoland hubby kata tunggu dulu. huhu

    ReplyDelete
  5. wah bawak si kecik ke Legoland ye..mesti suka sangat dia tu...anak sy pon selalu request nk pi legoland..

    ReplyDelete
  6. wah sukalah qalesya dpt pegi legoland..pas bslik bercuti mmg kena tambah cuti lg..:)

    ReplyDelete
  7. sukala dia leh g legoland.. asya pon dah byk kali bunyi.. huhu, jauh sgt la..klo nk pegi kna cari ct panjang

    ReplyDelete
  8. bestkan jalan2.. tp tu la, penat. kalau melayan anak yg sedang hebat berlari & sgt excited, lg la penat. hehe.. rasa cam nk ikat je dia..

    ReplyDelete