Friday, March 15, 2013

Ohhh Tidakk.... !!!! Selangor ..!!!

09.03.2013 hari tu Daddy Qalesya ajak kami  pergi tengok bola kat Stadium Shah Alam.. Tapi bukan Perak yang main sebaliknya Selangor iaitu negeri kelahiran Daddy Qalesya.. Pertama kali tu liya duduk kat tempat penyokong Selangor.. Hari itu dalam sejarah tu hehe.. Pertama kali juga buat Qalesya yang sebelum ni tak pernah langsung tengok bola secara live kat stadium... Alhamdulillah terserlah kegembiran di wajah dia.. Punyalah excited budak kecik tue... Kami bukan pergi bertiga sebaliknya berempat.. Sorang lagi kawan Daddy Qalesya kat tempat kerja dia nama dia Fatin .. Muda lagi budak ni baru 21 tahun.. Dia pun 1st time jadi penyokong selangor gak.. hehe

Tapi yang paling best tak sia-sia kami pergi.. Selangor menang 4-1 dengan Johor DT. Kesian Johor DT kalah di tangan Selangor malam tue... ^_~ 

Go...go...go Selangor.... 





Dah lebih 30 tahun hidup inilah kali pertama pergi stadium menjadi penyokong selain daripada negeri kelahiranku Perak Darul Ridzuan... 



Note :: Saat orang mengkhianatimu ALLAH sedang mengajar kita erti keikhlasan dan kedewasaan. 

13 comments:

  1. Seronokkan tgok bola kat stadium..akak slalu bawak anak2 tengok bola..tahun ni je blum lagi..

    ReplyDelete
  2. rajinnya pegi stadium bawak anak.sy tak pernah sbb mmg tak minat bola.bila aiman dh besar sikit nti baru en suami nak bawak p stadium katanya..skang tak cukup besar lg.hehe

    ReplyDelete
  3. rajinnya pegi stadium bawak anak.sy tak pernah sbb mmg tak minat bola.bila aiman dh besar sikit nti baru en suami nak bawak p stadium katanya..skang tak cukup besar lg.hehe

    ReplyDelete
  4. akak penah sekali je tgk bola kt stadium itupun dh berabad pg nye hehe

    ReplyDelete
  5. masa kecil dulu jer saya ingat pernah sekali ikut arwah ayah dan abang ke stadium tgk bola... hehehe, lepas tu rasa duk rumah lagi baik :)

    ReplyDelete
  6. sejak dah ade anak ni, tak pernah lagi jejak kaki kat stadium ..suami takut Adriana menjerit ..heheh tapi ade hint, suami kite kate, kalau perak lawan selangor, kite pergi, tapi duduk kat penyokong perak ...huhuhu aku ni penyokong selangor laaaa ..huhu

    ReplyDelete
  7. yey selangor menang !!!..
    Ira selalu tgk kat tv je. x penah lg g stadium :)

    ReplyDelete