Thursday, April 4, 2013

Happy Birthday NENEK .. ^_~



Hari ni 04.04.2013 Hari Lahir Nenek Qalesya a.k.a My Mother In Law... 

Ni kalau Qalesya tahu hari ni harijadi Nenek mesti sibuk suruh talifon Nenek.. Nak cakap dengan Nenek.. Macam biasalah budak kecik tu paling excited hehe bukan sebab apa sebabya ialah kalau ada birthday mesti ada kek dan kalau ada kek dia le yang lebih hehe mengalahkan tuan punya birthday person tue.... Balik nanti nak ambil dia baru nak bagitahu dalam kereta .. Hahaha ...  

Neway Buat Mak / Nenek Qalesya ... hehe
Selamat Hari Lahir Nenek... Doa kami buatmu .. Semoga Allah swt sentiasa melindungi mak dengan limpahan rahmat dan kasih sayangNYA.. Diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki selalu.. 
We Love u So Much ..^_~


Ehhh saje je nak main teka-teka ... Agak2 korang le berapa umur Nenek Qalesya hehe... Peace..!!! 





7 comments:

  1. Hepi besday tuh nenek qalesha..agak2nya dlm 58thn gitu..? heheh

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir buat nenek qalesya... rasa2 umo dalam 60 thn?

    ReplyDelete
  3. muda lagi nenek qalisya ni..agaknya dalam 60++ kan..

    ReplyDelete
  4. happy b'day tuk your MIL. Moga panjang umur murah rezeki dan di beri kekuatan untuk melayan karenah anak anak cucu.

    ReplyDelete