Thursday, April 11, 2013

Kala Malam .... :)


Tajuk entry tak boleh blah kan ... hehehehe.... Haipppp tak mau gelakkk.. Bababbbb kang =)

Minggu lepas Daddy balik kerja kul 9 malam... Minggu ni pula balik keje pukul 12 tgh malam... huhu .. Sedih tau kami yang dok rumah nie... Dah tu Qalesya kalau dia dengar le bunyi orang buka kunci kat luar rumah sure dia cakap "Daddy balik..Daddy balik..." sambil-sambil cari pot nak menyorok..  (tapi sebenarnya bukan Daddy dia hihi jiran sebelah rumah tu..kan minggu ni Daddy balik lambat huhu ) suka benor dia nyorok belakang pintu .. pastu baget suruh Daddy cari dia... Berbunyi lak budak tu dia kata "Daddy adeq tak ada" Hahahaha dah sah-sah ler Daddy tau Adeq kat mana.. hehe Tadaaaaa Daddy dapat tangkap Adeq .. :) itulah agenda Qalesya hari-hari bila Daddy balik kerja... sweetttt kan anak ibu nie.. Hahaha

Tu le Ibu cakap kat Daddy "Kesian Qalesya langsung tak jumpa Daddy dia minggu nie hehe" ialah Daddy pergi kerja Qalesya tengah tidur .. Daddy balik kerja pun Qalesya dah tidur.. Atenya bila masanya nak jumpa hehe... Tapi yang pastinya setiap malam kami tidur dalam pelukan Daddy...( Sejak Daddy kerja kat Subang ni dah tak ada shift dah..  ) HEhe kan Adeq kan ... kan... ^_~


14 comments:

  1. hahahahaa...comei nye.nak maen sorok2 pulok..pas tu sendiri buat kantoi :DD

    ReplyDelete
  2. heheh.. sgt2 sweet. leh byg camner kutnyer bila myorok..tp kntoi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn..... dia kantoikan diri sendiri.. hihi

      Delete
  3. hihihi...comel je qalesya main cak2 camtu ngan daddy...

    ReplyDelete
  4. ala sedihnyer pulak akak baca.. sebab family akakni mak bapak sebelum pukul 6.30 - 7.00 mesti dah ada.. kalau lambat sekali2tupun bising bertanya.... anak2 akakpun suka beno main sorok2ni..

    ReplyDelete
  5. eh tul la. apasal budak budak suka main nyorok nyorok. tapi memang cute.

    sian dia tak leh jumpa daddy dah seminggu. kita yang dok ngadap anak hari hari pun dah rasa sayu ngan dia. kalau dia sendiri lagi la kan..

    ReplyDelete
  6. sweet aje dier ye.. sian kalau anak2 jrg jumpa daddy or mumy mereka, KA faham sgt pernah merasai pengalaman itubila en hubby dulu2 selalu OS !

    ReplyDelete
  7. hehehe.. main nyorok2 ye Qalesya.. :)

    kadang2 kesian kat anak kan.. tapi nak wat cam ner.. tuntutan kerja~

    ReplyDelete
  8. hehehe..bijak betul..main sorok-sorok tapi gitau sendri hehe

    ReplyDelete
  9. siannya, tp nak buat camne, daddy tu kuar carik rezeki...

    ReplyDelete
  10. hehehe, sweet la qalesya main hide and seek mcm tu...

    ReplyDelete