Tuesday, July 10, 2012

ColourFULL & MeaningFULL ... ^_~


Gambar dari facebook.. tapi tak ingat fb sapa entah...
Sangat suka tengok gambar nie... 


Salam Selasa... ^_^
Tengok Gambar kat atas tu sungguh colourful n menarik sangatkan ...
Nak makan pun sayang..  sebab cantik sangat... haha
Agak-agak kalau ibu wat cam ni kat Qalesya dia nak makan ke nak main hehe...
Apa reaksi Qalesya yer.... ^_~

Note : Mulakan hari dengan ketenangan dan fikiran yang lapang..!! Insyaallah hari ini akan menjadi hari yang terbaik berbanding sebelumnya... ^_^



9 comments:

  1. Ada yang tersirat di sebaliknya...

    ReplyDelete
  2. comel dan kreatif la... warna warni.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. mmg sgt comel dan kreatif.. kalau Queen ni terasa sgt syg nk makn tau...

    ReplyDelete
  4. kreatif. Ish.. tak terbuat saya mcm ni utk anak kecil si Aleesya tu.

    ReplyDelete
  5. salam kenal...
    thx drop by blog i...

    i utk attract anak2 makan kan...
    mesti your doter pun menarik nak makan nie....

    ReplyDelete
  6. kretifnya kan..rasanya Qalesya lagi teruja nak makan tu..cuba lah buat untuk Qalesya hehe

    ReplyDelete
  7. Kreatif. Kalau Qalesya dapat mula-mula main, lama-lama masuk mulut :)

    ReplyDelete
  8. memang comel dan suwitttt.. nak makan pun sayang.. kreatif betul sape buat tu

    ReplyDelete