Friday, July 13, 2012

Duhai Hati ... KUATLAH... ;-(

Hari ni mood tak ada....
Buat semua bende serba tak kene..
HATI..!!! tak tahu nak bagitau macam mana..
Semua rasa dan feeling ada...
Moga Allah berikan aku kekuatan untuk mengharunginya...  :(





10 comments:

  1. Omputeh kata Sometimes something better left unsaid.
    Kadang-kadang kita cerita jadi bahan untuk orang mengata pula.

    =)

    ReplyDelete
  2. kuatkan hati, tabahkan diri... bersabarlah... InsyaAllah setiap dugaan dan ujian yang beri itu ada hikmah yang kita tak tahu.

    ReplyDelete
  3. Apa pon masalah...smoga tabah menghadapinya. Mengadulah pada DIA.

    Take care dear.

    ReplyDelete
  4. selalunya perempuan memang macam tu kan..kalau dia cakap "takde apa-apa" tu maknanya..memang ada la something yang tak kena..kan. apa2 pun, mudah-mudahan Allah swt mempermudahkan segala urusan liya..

    ReplyDelete
  5. freebies header kak. Kalau nak ambil boleh sahaja. dialu-alukan. :). tp klau akk nk buat tempahan header sendiri bgthu sy ye. nnti bolh kt bncng selanjutnya.

    Salam kenal jgk dri sy. :)

    ReplyDelete
  6. betul tu... tak semua nya dapat kita luahkan kat sahabat..
    biarpun kini saya juga dilanda masalah, sesungguhnya saya redha dengan Ujian yang Allah berikan.. dan saya hanya luahkan kepadaNya. semoga Allah sentiasa melindungi saya dan anak saya.. dan juga diberikan kekuatan kepada saya.. (^_^)

    ReplyDelete
  7. betul tu. kadang2 kita senyum tak gambarkan yang kite ni tengah gembira. sebaliknya Allah saja yang tahu.

    ReplyDelete
  8. btol2..bukan semua benda kte leh cte kan sis..
    papepun..tke care sis..=)

    ReplyDelete
  9. kuatkan semangat ye sis..setiap manusia x lepas dr ujian..;)

    ReplyDelete