Thursday, July 12, 2012

TERINGIN juga rupanya dia yer..... =)

Siapa kata orang dewasa je yang leh merenjis-renjis nie.. 
Budak kecik pun teringin juga tau... hehe 
Qalesya...!!!! itulah budaknya hehe... 
Bila dia tengok orang lain dok sibuk merenjis bagai.. 
Dia pun nak gak rupanya...
1st time Qalesya merenjis pengantin nie.. 
Nasib baik majlis Acu Qalesya sendiri .. =P

Qalesya : Ibu, adik nak buat gak... 
Ibu : Haaaa adik pun nak gak ke.. (ibu buat muka confius iye ke adik nie)

maka inilah hasilnya... 

Alololo jari tecik anak ibu nie.. 
Hehehe Betul je lah caranya...
mesti dia dok tengok macam ne orang dok buat sebelum-sebelum nie..
Bijak .... Bijak..... ^_~ 

Geli hati tengok gelagat dia...
Adik...Adik.... ^_~

Ishhh Qalesya ni...
Dah ayu berbaju kurung pastu leh lak buat PEACE kaki cam gtu yerk... 


16 comments:

  1. ahahahahh nak jugak ye Qalesya?
    dah besar nanti org merenjis kamu pulak ye ;-)

    ReplyDelete
  2. alalala bijaknya dia..comeyy tu dak Qalesya nie yekk..hehe

    ReplyDelete
  3. dia dok nengok org buat, dia pun jadi teringin jugak :)

    comel nye dia wat peace :)

    ReplyDelete
  4. seyes Qalesya buat?

    hebat... hebat... acik pon x berani nk merenjis tau sbnr nyer he3

    ReplyDelete
  5. amboi.. merenjis renjis lagi si qaleesya ni. pandai dia renjis. kalau le Cik T yg renjis mau basah baju pengantin tu?

    BTW ada air ke dalam bekas perenjis tu? bukannya apa sebab my friend kawin, dia sengaja tak letak air dalam bekas tu sebab takut baju dia or make up dia terkena air.

    ReplyDelete
  6. tu diaaaaa.. nak merenjis juga yer.. dah jadi orangbesar dah yer Qalesya.. mesti pengantin tu geli hati kan.. heheheheh
    (^_^) peace yoooo

    ReplyDelete
  7. Selalunya pengantin cium tangan orang yang merenjis, ini dah jadi terbalik pulak! :)

    ReplyDelete
  8. hehe.... comeynyer... nak renjis juga yer dia....

    ReplyDelete
  9. perenjis paling muda la kiranya ni. eheh..

    ReplyDelete
  10. budak kecik mcm tula.. apa yg dia tgk kita buat itulah yg dia nak buat gak...

    comel je dia renjis pantin tu yer

    ReplyDelete
  11. hamoihh rock nyer diyer posinggg..kemaen lagik...ekekeke..bebudak memang mudah ikut aper yg kiter buat...cepat jerk otak derang pick up...:)

    btw cnn bekerja kat DB neh,awak pon org diamond bay gak ker?

    ReplyDelete
  12. kan main lagi pose yg last tu.rock u..

    ReplyDelete
  13. HEhehehe...tomei. Dia pon nak merenjis gak yer.

    ReplyDelete
  14. cumil jer dia..pandai nk merenjis ya..:)

    ReplyDelete
  15. comel jer dia..nak renjis juga tu hihi

    ReplyDelete