Friday, June 22, 2012

Photographer Cilik Yang Comel ^_~

Ini dia cik photographer yang sangat comel di hati ibu.. 
iya-iya je gaya Cik Qalesya nie lah... 
baik-baik dik nanti jatuh kamera tu kang...
hehe bukan murah kamera tue sayang...  
actually dia nak guna kamera canon ucu .. 
tapi ucu tak bagi... alih-alih dia ambik kamera ibu... 
Gelagat adeq buat ibu rasa terhibur sangat.. 
orang nak tangkap gambar dia pun sibuk nak juga... 

JOM LAYAN GAMBAR-GAMBAR KAT BAWAH NIE... 


Iya-Iya je lah Qalesya nie...
Canon Vs Nikon .... 


Adjust dik jangan tak adjust ....
kang lari tune tu siap ler... Ibu babap nak...  

Apa lagi yang tak kene tu dik.... 

Hamboiiii Qalesya....
Gaye ala-ala PRO je kan.... :-P 

Awat Dekat sangat tu dik....  ^_~

hahahaha Qalesya.. Qalesya...
Betul je cara dia tue nak snap gambar ...
Budak COMEL di hati ibu...
Very the BIJAK ok hahaha

pssst  :  kalau ada sesiapa yang nak guna perkhidmatan qalesya snap gambar untuk event apa-apa..silalah berhubung terus dengan cik qalesya yer.. harga special punya hahahaha


NOTE  :  ~✿ Bila datang lelaki yang COMEL AGAMANYA..bukan dia ustaz, bukan tok guru, bukan ulama, HANYA ORANG BIASA..tetapi, sembahyang 5 waktu, tak makan haram, tutup aurat dan ada orang AJAR DI SURAU..DIA PERGI walaupun seminggu 2 kali, dah dikira baik pada agama..KAHWINKAN SEGERA dengan lelaki baik seperti itu, walaupun jalan kaki, naik motor..tak ada kereta kerana REZEKI DI TANGAN ALLAH bukan di tangan manusia..
♥(Ustaz Azhar Idrus)♥


10 comments:

  1. amboi2....nk jd camerawoman kot hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu le waniey semua dia nk jd n try. apa org buat sibuk nak ikut. tule dia qalesya.

      Delete
  2. waa comelnye dye.. heee

    era dtg sini nak tag kamo untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

    ReplyDelete
  3. Insyaallah e-ra nnti liya join yer... thanks tag.

    ReplyDelete
  4. wah.. ada bakat tue.. cara pegang kamera tu bkn main lg dia eh

    ReplyDelete
  5. cutenya qalesya...ada gaya nak ambik gambo tu...hahahaa......

    p/s:wei,cuba ko ubah setting comment ke pop window tu..senang skit nak comment....:)

    ReplyDelete