Thursday, June 21, 2012

SAYANG IBU nie... ^_^

Tak pedulinya walaupun ada tulis kat situ DO NOT TOUCH..
Laju je nak pergi kat sana.. siap nak naik atas duduk n main. 

Rindu dekat budak kecik nie... 
Sejak 2 menjak ni dia memang suka sangat kat piano ...
Pantang tengok piano dari mainan sampai yang real..
Gatal tangan dia nak tekan...
Nasib baik kat IPAD boleh download piano nie...
Dan ala-ala real punya.. hehe

Nasib baik Ada PAK NGAH Qalesya dok tolong tengok-tengokkan.
Pekerja hotel kat sini nampak tapi dia bagi chance kat Qalesya & Kakak Nana 





NOTE : kita selalu impikan anak-anak sebagai aset akhirat!!..penyejuk mata & hati kita!!..adakah kita sendiri aset kepada kedua ibu bapa kita?..adakah kita penyejuk mata & hati kedua ibu bapa kita?..i must do my best to be the best daughter..sharing buat kita semua..



17 comments:

  1. aha..nati bleh jadi pncipta lagu ler tu hikhik..
    eh eh nak jadi dktor ke pncipta lagu whai Qalesya comeyy!!

    ReplyDelete
  2. berseni nnt qalesya ni..mest suke dgr2 lagu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn setakat suka dengar lagu suka menyanyi hihi suka bercakap.. hahaha

      Delete
  3. your note means a lot. berusaha untuk jadi baik, barulah anak anak akan jadi lebih baik. tul tak. peace...

    ReplyDelete
  4. boleh dah jadi pemuzik ni. hehehehehehehe.. :)
    ada gaya dah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gaya jer lebih tu hehe... tekan ikut suka jer...

      Delete
  5. Betul tu kak wantie.. kita kene jadi yang terbaik untuk parents kita, barulah anak-anak ikut sama.. ^_~

    ReplyDelete
  6. wahhhh cute jer

    note yg last tuh sgt bermakna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Terima kasih nazirah azeman..

      Bermakna cam mana tu hihi.. moga ianya bermanfaat..

      Delete
    2. Hehe Terima kasih nazirah azeman..

      Bermakna cam mana tu hihi.. moga ianya bermanfaat..

      Delete
  7. Dulu org tua kita cermin pada diri kita, sekarang kita adalah cermin buat anak-anak kita. Kalau kita baik pada org tua kita insya-allah anak pun akan begitu juga..

    ReplyDelete
  8. sokong kata2 kak zakie tu..

    Qalesya faham ke note do not touch tue? heheheh

    ReplyDelete
  9. seronok dorang dapat main piano tu..

    ReplyDelete
  10. dia nak belajar main piona la tu hihi

    ReplyDelete