Tuesday, June 19, 2012

Alhamdulillah Safely Arrived...

Assalammualaikum...
Salam Hari Selasa... ^_~

Setelah 3 hari OFFLINE. Hari ni misi Berblogging kembali. Biasalah Weekend hari bersama-sama keluarga tersayang nak online payah sikit. Yang paling penting weekend yang lepas adalah weekend yang sangat-sangat di tunggu-tunggu sebab MAK, En SUAMI & NANA balik dari menunaikan UMRAH.

Alhamdulillah mereka selamat sampai pada 11.30am kat KLIA 17hb Jun 2012 Ahad. Tapi biasalah turun-turun bukannya boleh terus jumpa kami-kami yang sedang setia menunggu nie. Hati sangat seronok sebab akhirnya mereka selamat sampai dan sihat.


Sesi bersalam-salaman .... 
wajah ceria + gembira MAK  ^_^
  
Amboi Qalesya tak lepas dari dukungan Daddy.
Rindunya Qalesya Kat Daddy dia tue. 

Kami adik beradik + mak abah ...
Tapi ada 2 orang anak perempuan dia tak da dalam gambar.
Sorang tengah snap gambar nie . Sorang lagi kat rumah. 

Pinky my sis in law...
Terima Kasih Sis Sebab Masak tuk Lunch  kami semua... 

Daddy + Qalesya ,  Mak , Abah & Yeop ....
Afiq + Nana + Hazira 

23 comments:

  1. Allhamdulillah... selamat smpai semuanya....

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...selamat jugak diorg smpai yekk..lega sikit hati kann..amboii qalesya..terlentok kat bahu daddy yekk..rindu sgat2 lah tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg terserlah kerinduan qalesya. mcm dia sorang je ada daddy hihi.. semua org gelakkan dia.

      Delete
  3. Alghamdulillah dah selamat kembali..ketangah air.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. semuanya kembali dengan selamat.. Syukur ke Hadrat Ilahi.. Qalesya bukan main manja lagi dengan Daddy dia yer.. terserlah kerinduan dia pada Daddy dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama haiqal biasalah anak daddy le katakan. :-X

      Delete
  5. Alhamdulillah selamat semuanya... :) Qalesya tentu rindukan daddy diakan... mak Qalesya x rindu ke kat daddy Qalesya tu? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uppppsss mak qalesya pun mstilah rindu sama.. bantal peluk dah balik hihi...

      Delete
  6. Alhamdulillah...terubat sudah rindu anak dara kat daddynya ☺☺

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. sampai dengan selamat. terubat le rindu rinduan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi nmpk gayenya rupa itulah kak wantie.. ;-)

      Delete
  8. Alhamdulillah....selamat semuanya.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah mereka selamat sampai :))

    ReplyDelete