Thursday, June 28, 2012

JEmputan Kenduri Kahwin .... ^_~


Assalammualaikum... 

Liya & En Suami nak jemput pada rakan-rakan blogger yang berdekatan untuk hadir ke majlis perkahwinan adik kami pada hari ahad nie 01/07/2012 di Klang, Selangor.  
Sesiapa yang memerlukan maklumat lanjut boleh terus email liya atau lagi senang call liya 012-2719533
Ni adik bongsu En Suami .. kenduri yang last hehehe.... Sebab adik2 dia semua dah kahwin.. 
tapi adik2 liya ramai lagi yang tak kahwin hehe.... 




11 comments:

  1. selamat pengantin baru lah untuk adik yer..nati mesti kakaknya bz giler kan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks

      kakaknya bz melayan kerenah cik Qalesya ... ^_~

      Delete
  2. Congrats to adik liya...salam kenal ye..
    :D dah follow awak!

    ReplyDelete
  3. Selamat Pengantin Baru buat ADik suami awak.. semoga berkekalan sampai ke akhir hayat dan membawa kebahagiaan sampai ke syurga.. :)

    ReplyDelete
  4. wahhhh makan nasi minyak tuhh..saper tak pergi memang rugi larrr...

    selamat pengnti baru buat adik ipar mu ya..moga bahgia sampai jannah...:)

    ReplyDelete
  5. alahai.. jalan bakti je ker? heheh dekat je.. tp x rasa boleh pergi sbb sepupu suami juga kahwin pd tarikh yg tersebut.. :)

    apa2pun tahniah dan selamat pengantin baru buat adik ipar liya yer

    ReplyDelete
  6. tau area ni tp x dpt p sbb kena p gambang...

    semoga pengantin bahagia ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  7. terima kasih atas jemputan. Maaf sesangat sebab tak boleh pergi.

    liya, akak dah hantar alamat akak kat liya melalui email yg liya bagi tu. tapi tak lepas la pulak.

    akak tulis kat sini je la alamat akak

    Siti Fatimah binti ibarhim
    23f-3 Jalan Permatang Damar Laut
    Batu Maung
    11960 Bayan Lepas Penang
    tel:0125642576

    ReplyDelete
  8. tahniah2...moga berbahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete