Tuesday, January 15, 2013

Air Asia BiG SALE :: FREE SEATS ::

Lai..lai... lai...
Wah mesti hari ni line booking kat AIR ASIA bizi sokmokan....




Maklumat lanjut boleh cari kat AIR ASIA

12 comments:

  1. Susah nak tembus. MEmber ofis ni dah booking, tapi hang memanjang.

    ReplyDelete
  2. tak book sekali ke sis? bukan senang nak dapat free seats tu. ^__^

    ReplyDelete
  3. check da jap ni..berbaloi baloi.. tapi kami tak boleh nak beli since si baby dalam perut ni belum ada ic.. waaa...

    ReplyDelete
  4. bila sale AA nie...
    confirm asyik 'hang' memanjang sbb ramai yg terjah kann...

    ReplyDelete
  5. sale AA susahnya nak dapat...manjang je hang nya

    ReplyDelete
  6. tergoda nak beli juga..tp blom fikir nak ke mana hi hi

    ReplyDelete
  7. ramai yang komplen susah nak dapat FREE seat nih.. web manjang bz.. nama pon free kan~

    ReplyDelete