Tuesday, January 15, 2013

MY GURL ::: QALESYA :::


Lama dah ibu tak cerita pasal Qalesya kat Sekolahkan... Dalam Minggu ni hari ni baru dia pergi sekolah .. Semalam tak nak pergi sekolah.. menangis bagai budak kene dera tak mau pergi.. So disebabkan dia pun still 3thn lebih so liya decide tak pe lah tak mau paksa dia sangat untuk pergi sekolah.. Ins Sha Allah lama-lama oklah nanti tu kan.. Tapi tu lah hari ni dengan rela hati dia pergi.. PAgi tadi kejut dia " Adik, bangun dik..nak pergi sekolah tak?? ... " Qalesya diam je haram sepatah kata pun idak keluar dari mulut dia ... Tak pe ibu pujuk lagi " Adik, tak nak pergi sekolah ke? kawan-kawan adik semua rindu kat adik sebab semalam adik tak pergi sekolah .. " Tak ada jawapan yang keluar dari mulut dia hanya anggukkan je yang ibu nampak.. So maknenya dia nak pergi sekolah lah hehehe.. Macam tulah " MY GOOD GURL " kan...


Yang kat atas tu gambar Qalesya khamis lepas.. Hahahaha nak pergi sekolah macam nak buat video klip cerita hindustan dibuatnya.. terpaksa kejar dia keliling kereta ... hehehe hope lepas ni tak ada lagilah adegan macam ni yer SAYANG.... ^_~



12 comments:

  1. Hehehe... Sementara nak bagi dia biasa, macam2 lah helahnya ya? :)

    ReplyDelete
  2. alaa....ciannya...bawak bntal bucuk pegi sekolah ek..

    ReplyDelete
  3. hehe.dia susah nkp sekolah eh.. hehe. samala mcm l sekarang nih. haha

    ReplyDelete
  4. Hari2 kena ulang dialong yg samalah nampak nya ☺☺

    ReplyDelete
  5. Baru2 nak biasakan diri.. dah ramai kwn nanti seronok lah dia :)

    ReplyDelete
  6. mcm berat je hati nak g sekolah ye nak? hik hik hik

    ReplyDelete
  7. hihi letihnye nak melayan ..qalesya denga sini ye, pastu ulang ape auntie cakap ..QALESYA SUKE PERGI SEKOLAH ...haaa ulang banyak kali ye, kuat kuat ...hihihi

    ReplyDelete
  8. hehe,,mcm2 ye,,agaknya dia sebaya ngan anak akak Solehah,,pun bermasalah nak pergi sekolah...

    ReplyDelete
  9. hihi..cute picture dia kt atas tu.. mula2 kot mmg mcm tu..lama2 nti OK lah...:)

    ReplyDelete
  10. heheh..comel jer diia ngan botol susu dia tuu

    ReplyDelete