Friday, January 25, 2013

Khutbah Terakhir Rasulullah SAW

STICKY ENTRY .. (T_T)
new entry kat bawah ye.. 

Alhamdulillah kita masih lagi diberikan oleh Allah swt dengan kesihatan untuk kita terus beribadat kepada Nya .. Mari kita luangkan masa kita selama 10 minit untuk sama menghayati video ni "Khutbah Terakhir Nabi Saw" Kepada umatnya.. Setiap kali menonton & menghayatinya hati ini begitu tersentuh dan pasti airmata akan jatuh.. 






Seandainya Rasulullah berada seminit di hadapan kamu,apa yang ingin kamu ucapkan kepada baginda??


Credit Buat : http://traveloghort.blogspot.com atas perkongsiannya klik SINI  ... ^_~

19 comments:

  1. sgt menyentuh hati..

    tak tahu nak kata apa..senyum siapalah kita ketika itukan..

    ReplyDelete
  2. allah2.. rasulullah.. lau kana bainana rancangan yg bez. kalaulah rasulullah ada pada zaman kita, apa la yg baginda nk kata pada kita..

    ReplyDelete
  3. Menusuk ke dalam hati kakak bila menghayati ini..

    ReplyDelete
  4. semarak cinta rasulullah..dah tak lama nak sambut maulud nabi....

    ReplyDelete
  5. Thank you for visiting on my blog :) You have a really nice family! You all look very happy. I wish you all the best :) Greetings from snowy Poland!

    ReplyDelete
  6. aku naik saksi tiada tuhan melainkan Allah, dan Nabi Muhammad pesuruh Allah.

    ReplyDelete
  7. Betapa rasulullah terlalu kasih pada umatnya sehinggalah sebelum izrael mencabut nyawa pun kebimbangan hanya pada umat yg ditinggalkan.

    Selawat dan salam buat junjungan kita nabi Muhammad rasulullah s.aw.

    ReplyDelete
  8. Alaa...tak bley view lah video tu. Saya pernah baca. Tapi klo dpt tgk video ni lagi best.

    ReplyDelete
  9. akan sentiasa berselawat ke atasnya

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..TQ sharing:)
    semoga kita menjadi umat yang sentiasa diberkati..amin!

    ReplyDelete
  11. salam maulidur rasul =) hehe, kalau jumpa mesti lompat2 menangis sume perasaan keluar rasanya... =')

    ReplyDelete