Friday, January 11, 2013

Flight Ticket MAS Murahh.. :: Holiday Time ::

Nak cerita pasal Rabu lepas Hehe ..  Masa tu Liya & suami pergi lunch.. En suami bagi satu kertas haha.. List harga tiket untuk staff MAS. Terkejut i ok... Waduhhh... Waduhhhh murahnya.. Harga untuk tiket pergi dan balik sekali dengan airport tax. Local flight Kuantan. JB, Penang, Kuala Terengganu. Kota Bharu, Alor Setar & Langkawi RM38.00 je sorang (pergi balik +airport tax) hehehe.. Bak kata suami liya le boleh pergi Langkawi balik hari beli coklat hehe...




Kena kumpul duit ni kalau nak selalu pergi holiday hehehe....

28 comments:

  1. wauuu... sgt murah. jeles lak kat staff MAS ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. bestnye tak payah berebut beli tmbg murah kat AA T_________T

    ReplyDelete
  3. syoknyer.. rugi kalau x gunakan peluang yg ada ni liya...

    ReplyDelete
  4. perghhh..bestnya jadi staff MAS....ada keje kosong tak kat MAS nak apply boleh

    ReplyDelete
  5. wah.. murahnya..
    bestnye awak... rugi kalau x pegi jenjalan. :)

    ReplyDelete
  6. salam untungnya kahwin dgn staff MAS. Kalau gitu daddy kena cari isteri keja MAS la..hehehheeh..senang nak gi jln2 cari makan di seluruh dunia...ahakksss..

    ReplyDelete
  7. Kalau ngendeng dgn husband Liya boleh tak? Tak malu ni hihi...

    ReplyDelete
  8. hehe. L tengah dok kumpui duit nih. hujung tahun nk g jenjalan sabah ngn family.. hehe

    ReplyDelete
  9. suami yg bg mkne ye mmg blh nk berjalan2x la tu kak.. :)

    ReplyDelete
  10. untung siapa yang dapat ni...memang murah...

    ReplyDelete
  11. bestnyerrrrr!!!
    pulun habes sume tempat tu..
    bestnyerrrr

    ReplyDelete
  12. Best nya kalau dapat cuti2 Malaysia..hehe..:)

    ReplyDelete
  13. hu3 dulu berangan gak keje dgn MAS sbb duduk kg subang, bajet nak keje dekat... x lekat pon ha3

    ReplyDelete
  14. nak kumpul duit jugalah..awal2 thn ni...thn ni bercuti dr bercuti..sibuk sungguh..

    ReplyDelete
  15. murah murah.. lelong lelong..

    best giler. murah dan tersangat murah.,

    ReplyDelete
  16. oh siap print out lg ye,,datang lah ke langkawi ni..nanti jgn lupa singgah umah akak

    ReplyDelete
  17. liya...mengelupur aku tgk harga tiket ni wei...kalo ko tak g meh bagi kat aku leh tak...leh la..leh la..huhuhu

    ReplyDelete
  18. wahhh..bestnya.. nak kim cokelat jugak~~

    ReplyDelete
  19. bkn Staff je untung..adik beradik+suami+ibu bapa pn untung ni..tiket return flight ke paris baru rm5++..

    ReplyDelete
  20. bkn Staff je untung..adik beradik+suami+ibu bapa pn untung ni..tiket return flight ke paris baru rm5++..

    ReplyDelete
  21. bkn staff je untung adik beradik+suami@isteri,ibu bapa pn dpt tumpang harga ni..tiket return flight ke paris baru rm530..haha..kakak saya staff mascargo

    ReplyDelete
  22. bkn Staff je untung..adik beradik+suami+ibu bapa pn untung ni..tiket return flight ke paris baru rm5++..

    ReplyDelete
  23. bkn Staff je untung..adik beradik+suami+ibu bapa pn untung ni..tiket return flight ke paris baru rm5++..

    ReplyDelete