Thursday, September 20, 2012

Hari MERAH sedunia.. :: HAMBIK KAU :: ^_~

Bila tengok balik gambar-gambar budak berdua ni senyum sorang-sorang jadinya.. mana taknya semua merah... hehehe suratan atau kebetulan nie .. entahlah tak tahu le nak kata apa... masa ni qalesya baru setahun lebih nie... kakak nana rasanya 3thn lebih kot.. hahaha dah lupa dah .. memang ibu suka belikan baju mereka ni sedondon.. bukan apa kalau tidak nanti mesti ada yang merajuk nanti... alaaa tengah mereka budak-budak ni layankan aje...


Mereka begitu akrab.. 

Memang nana hisap puting lagi time nie... ^_^

Qalesya kalau dapat puting memang tak lepas... 

hahahahaha hambik kau semua merah... aduhaiii 

stroller pun merahhhhhhh.... adusssss 

kakak Nana yg sweet sangat... 

Comell .... ^_~ 

Kenapa ye kalau orang pakai merah mesti orang selalu kata " Merahnya MAKNGAH... " kenapa tak mak long ke mak lang ke hahahahaha...


16 comments:

  1. suke nampak berani ... pada gegirlkan.. amboii puting pun merah...

    ReplyDelete
  2. tu dia.. semua merah. tak tahan tengok stroller tu pun kaler merah gak. memang jarang nampak stroller kaler merah.

    puting pun merah gak.

    kenapa org ckp merahnya makngah.nak tau kenapa? org pertama yang ckp mcm tu adalah Mak Long. hahahaha...

    Mak Long ckp kat mak ngah la kekdahnya. kui kui kui..

    ReplyDelete
  3. comelnya adik kakak ni.tambah menyerlah ngan warna merah..amboi merahnya mkngah hahaha kenapa ye org sebut mkngah?sy pun xtau hehehe

    ReplyDelete
  4. ni merah yg comei..jgn risau..sweet ape...salam kenal..da follow..ke 200...

    ReplyDelete
  5. merah but cantik ler sesuai sgt2 dengan bebudak ni!

    ReplyDelete
  6. akak suka warna merah..terang....
    kalau gegurl yg pakai alahai sangat cantik......

    ReplyDelete
  7. terang benderang.. silau mata memandang.. hehehe

    ReplyDelete
  8. mmg merah sangat.....salam kenal jom singgah 'miaduniaku' pula

    ReplyDelete