Monday, September 24, 2012

kami masih kat kampung.. ;-)

nampaknya qalesya memang dah rindu sangat kat kakak nana, mak dengan atok.. semalam pun langsung tak nak tidur dengan ibu.. dia cakap nak tidur dengan mak jer.. ibu tahu qalesya rindu kat kampung sebab tu ibu bawa jugak qalesya balik kampung.. daddy.. !!! daddy tak ikut kerja... ibu balik dengan qalesya jer... kalau tunggu daddy cuti baru nak balik .. entahlahhhh bila baru nak balik... ibu suka bila anak ibu ni gembira...


11 comments:

  1. seronok la qalesya cuti2 lg ada kt kg...

    ReplyDelete
  2. suka tgk pics tu...sweet!
    mmg best dpt balik kampung....
    not only the kids enjoy...
    kita pun suka kannnnnnn....

    ReplyDelete
  3. ni wat kita jelez ni. dah hari senin still cuti lagi. dah le ujan. kalau la akak yg cuti hari ni mesti best. leh la selimut selimut kat umah...

    tak pe., happy cuti tuk korang yer.

    ReplyDelete
  4. budak2kan.. confirm dia rindu punya.. Anak Queen yg sorg tu sehari x jumpa nenek pun dia dah sibuk2 ajak g umah nenek dia.. :)

    ReplyDelete
  5. budak2 sense dia sgt tajam dari org dewasa.. thats why kalau terasa kehilangan, pasti wujud rase rindu..


    air dicincang tak boleh putus..

    ReplyDelete
  6. bestnya kat kampung..rasa x nak g mana2 dah

    ReplyDelete