Tuesday, September 18, 2012

Tak sedapnya rasa badan nie :(

Assalammualaikum....

Morning .. ^_^ mesti rata-rata malas nak buat kerja kan pepagi macam nie.. mood bercuti still lagi kat dalam hati... sama je macam ibu qalesya nie.. hari ini buat pertama kalinya sampai ofis kul 8.15 hahaha paling awal...  mana taknya daddy dah start kerja kat subang .. so sekarang ni daddy & ibu qalesya akan pergi kerja together-gether lah lepas nie... dan yang paling best daddy dah tak ada shift malam.. back to normal balik.. kalau kat KLIA hari tu daddy seminggu siang seminggu malam...

Hari ni dan masa cuti hari tu.. ibu qalesya ni tak berapa nak sihat ... tak tahulah kenapa... sakit seluruh badan  .. belakang ibu pun rasa sakit... badan ni kadang2 rasa sejuk sangat kekadang tu lak rasa panas demam..nak makan tak ada selera... kalau makan pun sure muntah balik... dengan perutnya rasa semacam jer... itu tak kene ini tak kena.. tenaga jadi tak ada.. kepala pun berat semacam jer.. sampai le sekarang nie... tekak rasa pahit jer... aduhaiiii tak tahu le kenapa...

Tengah-tengah dok menaip ni makan le kuih ketayap... baru makan seketul dah rasa macam nak terkeluar balik nie... aduhaiii jenuh lah kalau cam nie... bertambah kuruslah ibu kalau cam nie... dah lah 2 hari tak makan nasi nie...

Ya Allah hanya kau yang disembah, tempat daku memohon pertolongan.. Sesungguhnya solatku, ibadatku, hidupku dan matiku.. hanya untuk Allah Tuhan pencipta Alam..

MOTIF letak pic nie ... !!!!
Saja je.. Rindu Mereka... ^_~

22 comments:

  1. Hmm kkdg firasat suami tu btul.. Byk kan rehat yer kak ... Jaga diri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye ros.. manatahu ada rezekinya .. insyaallah

      Delete
  2. Replies
    1. tak tahu nak kata lah.. tp kalau betullah Alhamdulillah.. .

      Delete
  3. semoga cepat sembuh... ada berita baik kot lepas ni.. heheheheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks riena.... hehehehe tk tahu lah.. Insyaallah

      Delete
  4. Take care dear...

    Keje subang airport ke? Dekat da umh mak lia kat tmn subang baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. kita senama kan.. hehehe

      suami kat subang airport.. liya kat ara damansara.. ooo tmn subang baru cam pernah dengar... hehe

      Delete
  5. cuti that day Aleesya yg tak sihat., ibu dia ni ok je.

    hari ni Aleesya dah ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah Aleesya dah ok...
      tu ler ibu qalesya ni sampai sekarang still cam ni jugak lagi...

      Delete
  6. Mungkin Qalesya nak beradik Liya. Pergilah klinik. Jgn dibiarkan badan tak selesa. Ada suami dan anak kena jaga diri dik...

    Kakak doakan moga beransur baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu lah kak zakie.. kalau betul qalesya nak beradik alhamdulillah hehe.. tp memang sakit kali ni mmg teruk sikit.. dah makan ubat dah kak.. cuma tk wat test jer..

      Delete
  7. semoga cepat sembuh ye dear.. tc.. sakit tu kan penghapus dosa2 kecil.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ct.. thanks kerana mengingatkan... ^_~

      Delete
  8. silap makan kot liya... jgn lupa cek ke doktor dan makan ubat yer. semoga cepat sembuh yer.

    ReplyDelete